۰۷ خرم آباد و فرصت های از دست رفته
به گزارش پایگاه خبری گفتار ما ۲۴ به نقل از ایلنا، امیر مراد خوشکنار در نشست خبری با اصحاب رسانه و در پاسخ به حواشی پیش آمده در خصوص پادگان ۰۷ خرم آباد اظهار داشت: این پادگان با مساحت ۱۵ هکتار به دلیل تصویب قانون خروج پادگانها از داخل شهر پس از طی مراحل اجرایی به خارج از شهر منتقل و در سال ۹۴ طرح شهرسازی پادگان ۰۷ به تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی کشور رسید که در این پادگان، ۱۱ ساختمان تاریخی وجود دارد که سال ۹۳ ثبت ملی شده و اکنون هم در داخل مجموعه هستند.
وی افزود: ۷ هکتار از زمین پادگان هم به صورت رایگان در اختیار شهرداری قرار گرفت تا برای فضای سبز مردم استفاده کند، زمین واگذار شده در قسمت جنوبی پادگان و مشرف به خیابان انقلاب است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان با بیان اینکه در طرح و مجموعه منتهی به خیابان انقلاب هیچگونه طرح مسکونی و تجاری دیده نشده است تا به کاهش بار ترافیکی خیابان انقلاب کمک شود، افزود: نکته دیگر اینکه سرانه فضای سبز محله اسدآبادی، مطهری، کوی ارتش و محدوده پادگان اندک است در این محدوده طرح مسکونی و تجاری دیده نشده است.
امیر خوش کنار گفت: اما ارتش در ۷ هکتاری که سهم خودش است علاوه بر شوارع، معابر و فضای سبز موجود، پارک کودک، فضای آموزشی، پارک محلهای و یک بیمارستان با مساحت ۴ هزار متر نیز پیش بینی کرده است، در واقع با احتساب ۷ هکتار سهم شهرداری حدود ۷۰ درصد به فضای سبز اختصاص پیدا کرده است و تنها قسمت محدودی مربوط به فضای تجاری و مسکونی است.
وی بیان کرد: این قطعات مسکونی و تجاری که دارای سند تفکیکی به اسم ارتش هستند ۲۱۲ واحد است که ۱۵۸ واحد آن مسکونی و ۵۴ واحد تجاری است، از این تعداد ۱۴ واحد مسکونی و ۶ مسکن تجاری هم به شهرداری واگذار شده است.
فرمانده قرارگاه لشکر ۸۴ پیاده لرستان در خصوص فروش و یا واگذاری قطعات مسکونی پادگان ۰۷ توضیح داد: یکی از ماموریتهای ارتش رسیدگی به معیشت کارکنان است، در این میان تامین مسکن نقش کلیدی در معیشت کارکنان دارد، در همین رابطه ۲۳ هزار واحد سازمانی در کشور با تصویب سلسله مراتب در نیروی زمینی احداث شده تا از دغدغه معیشت کارکنان کاسته شود.
امیر خوشکنار با اشاره به اینکه قسمتی از مجموعه پادگان ۰۷ به صورت تهاتر به پیمانکاری که بخشی از واحدهای سازمانی ارتش را احداث کرده با رعایت همه شرایط و اصول واقعی و بر اساس قیمت کارشناسی شده واگذار شده است، عنوان کرد: در واقع زمین سهم ارتش در پادگان ۰۷ خرمآباد بابت ساخت ۲۵۶ واحد ساخته شده برای کارکنان ارتش تهاتر شده است، ما زمین کارشناسی را با بالاترین و بهترین قیمت گذاری کردیم.
وی اما در خصوص آگهی بنگاه معاملاتی مبنی برفروش زمین در پادگان ۰۷ خاطرنشان کرد: ارتش تحت هیچ شرایطی هیچ زمینی را از طریق بنگاه معاملاتی به فروش نمیرساند بلکه از طریق رعایت تمام اصول مزایده و از طریق هیات فروش ارتش عرضه میکند، بنابراین اگر بنگاهی اطلاعیه و آگهی صادر کرده ما تکذیب میکنیم و با صراحت میگوییم ارتش در این زمینه هیچ نقشی نداشته و ندارد.
فرمانده قرارگاه لشکر پیاده ۸۴ لرستان گفت: آگهی منتسب به ارتش در فضای مجازی را تکذیب میکنیم، ارتش حتی یک سانتیمتر در بنگاه معاملاتی نگذاشته و نخواهد گذاشت.
امیر خوش کنار در مورد تخریب دیوار پادگان ۰۷ هم توضیح داد: در مورد تخریب دیوار پیرامونی پادگان ۰۷ آمادهایم تا به محض تحویل گرفتن یازده ساختمان تاریخی، دیوار تخریب شود تا فضای سبز مجموعه مورد استفاده مردم قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه ما با میراث فرهنگی اختلافی نداریم، اظهارکرد: علاوه بر اینکه میراث میگوید بنابر بند قانونی که داریم نمی توانیم حفاظت از ۱۱ بنای تاریخی مجموعه را بر عهده بگیریم چون مالکیت با ما نیست، موضوعی که وجود دارد مربوط به ساختمان ۶۰ متری است که در ورودی مجموعه سال ۸۵ تا ۹۰ ساخته شده است.
امیرخوشکنار افزود: یازده ساختمان که ارزش تاریخی دارد را که ما تاکنون نگهداری کردهایم مشخص است، اما این ساختمان تاریخی نیست و همه مستندات موجود است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اختلاف ما با میراث ربطی به شهرداری ندارد و شهرداری میتواند ساختمانها را تحویل بگیرد و دیوار را تخریب کند.
ارسال دیدگاه