گردشگری لرستان، صنعتی که سال هاست ناشناخته و مغفول مانده است
به گزارش روشنا نیوز، مریم شفیعی، فعال رسانه ای لرستان و مدیر مسیول پایگاه خبری تاف نیوز طی یادداشتی نوشت: صنعت گردشگری بعنوان یکی از منابع عمده درآمدزایی و ایجاد اشتغال در حال حاضر در کل دنیا، یکی از بزرگ ترین و پربازدهترین فعالیت های اقتصادی بطور مستقیم و غیر مستقیم هست که بر سایر فعالیت های اقتصادی و فرهنگی تاثیر دارد.
از اهداف اصلی و مهم توسعه گردشگری، ایجاد اشتغال و تولید ثروت است، که با جذب گردشگران داخلی و خارجی، این اهداف محقق می شود.
گردشگری بعنوان زمینه ساز رشد تحولات فرهنگی و اقتصادی، صنعتی است که باید دستگاههای گوناگونی در آن ایفای نقش انجام دهند و این یک دستگاه خاص مثل میراث فرهنگی و گردشگری به تنهایی نتوانسته و نمیتواند مسائل گردشگری را حل کند و نیازمند مشارکت و همراهی سایر دستگاههای مرتبط در این بخش است.
گردشگری باعث رشد اقتصاد و معرف فرهنگ هر منطقه است و تقویت این امر نیازمند سرمایهگذاری، فراهم کردن زیرساخت ها است. با ورود گردشگر به تدریج نیاز به تغییر و ایجاد امکانات برای اقامت، جابجایی و سایر فعالیتهای مربوطه، توسعه می یابد.
تمرکز بر جنبه های مختلف صنعت گردشگری، همراه با برنامه ریزی های مدیریت محلی و ملی هر جامعه ای نقش بسیار با اهمیتی در فرایندهای بین المللی و ملی هر جامعه ای می تواند ایفاء کند.
حوزه گردشگری استان لرستان یکی از ظرفیتهای بی بدیل کشور هست و بایستی تلاش شود تا این ظرفیتهای گردشگری برجسته تر از گذشته مورد توجه قرار گرفته و این صنعت مهم را به سمت شکوفایی پیش ببریم.
بی شک یکی از مهم ترین راه های توسعه آینده استان لرستان به محور گردشگری وابسته است و با بهرهگیری از این ظرفیتها و پیگیریهای لازم، میتوان به یکی از مقاصد برجسته گردشگری در کشور و منطقه تبدیل شد.
بایستی پذیرفت که متاسفنه در معرفی لرستان بعنوان یکی از پتانسییل های صنعت گردشگری هم مسئولین و هم رسانه ها و هم مردم ضعیف عمل کردهایم، در این خصوص بایست تلاش شود در قالب توسعه فعالیت های گردشگری، محورها و اماکن گردشگری ناشناخته و مغفول مانده را به شهروندان هم استانی و غیر بومی معرفی کنیم،
می توان با طراحی وبینارهای مختلف موضوع توسعه گردشگری مجازی را دنبال تا مخاطب بیشتری با لرستان و جاذبه های آن آشنا شوند.
برگزاری جشنواره ایده های نوین گردشگری برای جذب ایده های خلاق گردشگری از سوی مردم با هدف معرفی مفاخر گردشگری در کنار جشنواره اقوام دستور کار قرار گیرد.
“نتایج نشان داده است کشورهایی که مناسبات سیاسی صلحآمیزی در عرصه بینالملل تعریف کردهاند، بهتر توانستهاند اقتصاد گردشگری را در خود شکل دهند.”
ارسال دیدگاه