مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت:

بیش از ۴۰ موضوع گردشگری از میراث کشورمان قابل رشد و بهره‌برداری هستند

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: کشور ما به لحاظ تنوع جاذبه‌های گردشگری و وجود آثار متعدد تاریخی دارای ظرفیت‌های بالایی در شاخص گردشگری جهان است و بیش از ۴۰ موضوع گردشگری از میراث کشورمان قابل رشد و بهره‌برداری هستند.

به گزارش روشنا، سید مصطفی فاطمی امروز پنج‌شنبه ۱۹ آبان‌ماه ۱۴۰۱ در همایش ملی گردشگری کشاورزی که به میزبانی لرستان برگزار شد، گفت: امروزه اقتصاد گردشگری کشاورزی یکی از اقتصادهای مکمل و رواج در سطح دنیا به شمار می رود و این نخستین نشستی است که به صورت تخصصی در این حوزه برگزار می‌شود که امیدوارم هم‌فکری بین کارشناسان گردشگری و فعالان میراث‌فرهنگی لرستان و دیگر استان‌ها با در نهایت موجب توسعه گردشگری کشاورزی در کشور شود.

او اظهار کرد: کشور ما به لحاظ تنوع جاذبه‌های گردشگری و وجود آثار متعدد تاریخی دارای ظرفیت‌های بالایی در شاخص گردشگری جهان است و بیش از ۴۰ موضوع گردشگری از میراث کشورمان قابل رشد و بهره‌برداری هستند.

فاطمی تاکید کرد: ایران ریشه تمدنی بسیار غنی در زمینه کشاورزی دارد و کشور ما از بنیان‌گذاران کشاورزی در جهان محسوب می شود که با استناد به همین قدمت تاریخی به منظور رونق و توسعه گردشگری کشاورزی نیازمند هم‌افزایی و همکاری ادارات منابع طبیعی، حفاظت محیط زیست، جهادکشاورزی، مرکز تحقیقات جهاد و ادارات میراث‌فرهنگی و خصوصا هم‌افزایی بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان در سایر استان‌ها هستیم.

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: حاصل نشست امروز باید این باشد که بفهمیم در حوزه گردشگری کشاورزی چه باید گفت و رسالت اصلی ما شناسایی و معرفی جوامع محلی و ظرفیت‌های اقلیمی و خاص هر منطقه به فعالان گردشگری و دست‌اندرکاران این صنعت است از طرفی وجود راهنمایان تخصصی گردشگری کشاورزی به منظور معرفی روستاهای هدف گردشگری در سطح کشور ضروری است.

او بیان کرد: امروزه یکی از اقتصادهای مکمل دنیا که در کنار اقتصاد اصلی رواج دارد، گردشگری کشاورزی یا آگروتوریسم است که اهمیت توجیه و آموزش صحیح مزرعه‌داران و دامداران را ایجاب می‌کند ضمن اینکه در گردشگری کشاورزی علاوه بر برگزاری جشنواره‌های متعدد باید به دنبال برندسازی محصول هر منطقه نیز باشیم به نحوی که آن شهر را به اسم محصولش بشناسند و این یکی از افق‌های جهش گردشگری کشاورزی در کشور است.

سید مصطفی فاطمی ضمن قدردانی از همکاری و برنامه‌ریزی خوب اداره‌کل میراث‌فرهنگی لرستان در برگزاری این همایش ابراز امیدواری کرد: خروجی این همایش هم‌افزایی بیشتر بین کارشناسان گردشگری، جهادکشاورزی و فعالان گردشگری لرستان و سایر استان‌ها باشد و قطعا برگزاری این همایش‌ها موجب تقویت و توسعه دامنه فعالیت تورهای موفق گردشگری در سطح کشور خواهد شد.