روزی که دشت های تشنه و حاصلخیز لرستان دیده نشدند!/ حسام شفیعی

معاون وزیر جهاد کشاورزی در سفر اخیر خود به لرستان، اظهارتی عجیب داشتند، ایشان، لرستان را سرزمین کوه ها و دره ها ذکر کرده که کمتر به آب نیاز دارد. عینا به این عبارات معاون وزیر جهاد کشاورزی که چند روز پیش میهمان ما لرستانی ها بود توجه کنید. عباس کشاورز در جلسه شورای گفت‌وگوی […]

حسام شفیعیمعاون وزیر جهاد کشاورزی در سفر اخیر خود به لرستان، اظهارتی عجیب داشتند، ایشان، لرستان را سرزمین کوه ها و دره ها ذکر کرده که کمتر به آب نیاز دارد.

عینا به این عبارات معاون وزیر جهاد کشاورزی که چند روز پیش میهمان ما لرستانی ها بود توجه کنید.

عباس کشاورز در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان لرستان:

لرستان با پوشش جنگلی فراوان، دشت چندان وسیعی ندارد، اما آب کشاورزی زیادی دارد که بیشتر برای استان‌های پایین دست مصرف می‌شود

و یا این اظهار نظر: باید توجه داشت موقعیت لرستان دره است و شامل کوههای ست که ختم به دشت نمی شود، لذا باید در این ظرفیت کشاورزی طبیعی و متصل به طبیعت، توجه به کشت دیم و تامین علوفه دام از طبیعت را مد نظر قرار داد

و اما آقای معاون وزیر جهاد کشاورزی عرض شود که لرستان سرزمین دشت های وسیع و حاصلخیزی ست که تشنه آب و آبادانی می باشند.

لرستان، ایرانی کوچک است که دارای آب و هوایی چهار فصل بوده و در صورت تامین آب برای دشت های تشنه اش می تواند به قطب بزرگ کشاورزی در کشور تبدیل شود.

آقای دکتر کشاورز جهت اطلاع و آگاهی شما و دوستان تان عرض می شود، لرستان مهمان نواز، دارای دشت هایی همچون دشت سیلاخور، دشت خاوه و الشتر، دشت رومشگان، دشت کوهدشت، دشت هرو، دشت ده پیر، دشت کره گاه، دشت جایدر و … می باشد که ای کاش در همان جلسه مسئولین حاضر در مقام جوابگویی به این مقام مسئول برمی آمدند و شرایط جغرافیایی استان را تشریح می نمودند.

کم ابی در استان و تشنگی دشت های لرستان به حدی جدی است که نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه دلسوز خرم آباد، آیت الله میرعمادی با گفتاری زیبا در این زمینه در جمع اصحاب رسانه با اعلام نگرانی و انتقاد از سخنان معاون وزیر جهاد کشاورزی و مسئولین حاضر در جلسه گفتند که در خصوص تخصیص ناعادلانه آب به لرستان به مقام معظم رهبری نامه نوشته اند«

بایستی گفت اظهارات نسنجیده و غیرکارشناسی معاون وزیر جهاد کشاورزی ناشی از عدم اطلاع درست ایشان از وضعیت و پتانسیل های استان لرستان است. مردم لرستان رضایت ندارند در حالیکه دشت ها و زمین های کشاورزی لرستانی ها تشنه اند حتی یک قطره از آب این استان که حق مسلم آن هاست به استانی دیگر سرازیر شود.

و اما خطاب به نمایندگان مردم لرستان در مجلس شورای اسلامی بایستی گفت: شما بعنوان وکیل این مردم مظلوم، بایستی در زمینه حق آبه استان اقدامات لازم را انجام داده و اجازه ندهید دیگران با عناوین مختلف، آبی که باعث آبادانی و رونق کشاورزی لرستان می شود را به جایی دیگر و استانی دیگر سرازیر نمایند.

جناب معاون وزیر جهت اطلاع تان می گوییم تا بدانید استان لرستان در هشت سال دفاع مقدس، معبر رزمندگان سراسر ایران اسلامی به جبهه های نبرد و به نوعی دروازه مقاومت بوده است و گرچه استانی مرزی بحساب نمی آید، اما باید گفت که خسارات وارده به این استان در طول هشت سال جنگ تحمیلی، کمتر از استان های مرزی نبوده و نیست و امروز با داشتن نرخ بالای بیکاری، نیازمند به آبی ست که باعث رونق و آبادانی گردد که گویا شما هم آن را از ما دریغ می دارید.