کشت برنج در لرستان تحت هر شرایطی ممنوع است
به گزارش گفتار ما ۲۴، سید عماد شاهرخی امروز در گردهمایی هماهنگی سال زراعی با محوریت طرح جهش تولید در دیمزارها گفت: طبق ارزیابی و بررسی ها دیدگاه مقامات عالی وزارت و کارگزاران استانی نسبت به سازمان جهاد کشاورزی و ظرفیت بخش کشاورزی استان به شکل مطلوب تغییر کرده و به عبارتی شاهد نوعی رضایت مندی هستیم که این محصول عملکرد مناسب همکاران بخش کشاورزی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در ادامه افزود: وظیفه ذاتی و سازمانی همه ما در روند کار این است که نسبت به هم مسئولیت پذیر باشیم و با خردجمعی از عملکرد کاری یکدیگر حمایت کنیم و من نیز تعهد اخلاقی و کاری نسبت به همه همکاران دارم و از تمام نیروها تمام قد دفاع میکنم چرا که می دانم سازمان جهاد کشاورزی یکی از ارگانهای عریض و طویل استان است که همه مسئولین و کارشناسان مشقت و زحمات فراوانی در حوزه تولید و محصولات کشاورزی متحمل می شوند به همین خاطر با اقتدار در جلسات حضور می یابیم و از همکاران دفاع می کنیم.
وی ادامه داد: این روزها در سایر استان ها شاهد توزیع مرغ منجمد بین مردم یا افزایش قیمت هستیم، در شرایطی که در لرستان نه شاهد توزیع مرغ منجمد و نه افزایش قیمت هستیم بلکه توان صادر گوشت مرغ نیز به سایر بازار استان های همجوار هستیم که این فرآیند نتیجه عملکرد و تلاش مناسب همکاران و دستگاه های مرتبط است.
شاهرخی در بخش دیگر سخنان خود به کشت دانه روغنی اشاره کرد و گفت: دانه های روغنی، نقش بسزایی در صرفه جویی ارزی، تسریع روند توسعه اقتصادی، امنیت و استقلال غذایی کشور ایفا می کند و توسعه کشت دانه روغنی اعم از کملینا، گلرنگ، گلزا.. می تواند به عنوان کشت های جایگزین و با بهره وری بالا در محصولات کشاورزی اثر گذار و مفید باشد که در استان شاهد توسعه این کشت هستیم.
وی به مشکلات منابع آبی و محدویت کشت برنج در استان اشاره کرد و گفت: با توجه به پیش بینی ها و ارزیابی های کارشناسان در زمینه کمبود منابع آبی در استان اعلام می کنیم که کشت برنج تحت هر شرایطی ممنوع است و استفاده از چاه های آب جهت آبیاری برنج یک خیانت به این سرمایه خدادادی و انسانی می باشد و باید اقدامات و ارائه راهکارها جهت محدویت کامل این کشت در استان صورت گیرد.
وی به بیان اینکه از نیروهای مراکز خدمات استان حمایت می کنیم گفت: هدف ما حمایت از نیروهای مراکز خدمات است و همه ما باید در این حوزه از تمام ظرفیت ها و امکانات جهت حمایت آنها به کار گیریم، چون به این باوریم تولید و توسعه در عرصه و در بخش کشاورزی تحقق می یابد و نکات فنی و آموزشی از مولفه های این امر است.
ارسال دیدگاه