معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت:

مصرف آنتی‌بیوتیک طول درمان بیماری آنفلوآنزا را تشدید می‌کند

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: مصرف آنتی‌بیوتیک کمکی به درمان بیماری آنفلوآنزا نمی‌کند و فقط طول درمان بیماری را تشدید می‌کند.

به گزارش گفتار ما ۲۴، محسن اسدبیگی در جمع خبرنگاران با اشاره به تحریم‌ها و مشکل تامین مواد اولیه دارو در کشور، اظهار داشت: با این حال در استان لرستان در مهرماه ۳۰ درصد بیشتر از ماه های قبل دارو توزیع شده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، افزود: اپیدمی ویروس کرونا و آنفلوآنزا در فصل پاییز باعث شده جمعیت زیادی درگیر بیماری شوند.
وی با بیان اینکه بهترین راهکار پیشگیری است، عنوان کرد: در حال حاضر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک برای همه شهروندان به ویژه دانش‌آموزان ضروری است.
اسدبیگی با بیان اینکه مهمترین کانون شیوع ویروس مدارس است، بیان کرد: استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌ها در مدارس باید در دستور کار قرار گیرد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه داروهایی که در این یک ماه در استان لرستان توزیع شده است، ۳۰ درصد بیشتر از ماه‌های قبل و سال‌های قبل در همین بازه زمانی بوده است، تصریح کرد: در همین مهرماه جاری در استان لرستان ۲۲۰ هزار سرم مصرف کرده‌ایم در حالی که میانگین مصرف سرم در ماه‌های قبل ۱۱۰ هزار سرم بوده است.
وی گفت: مصرف آنتی‌بیوتیک کمکی به درمان بیماری آنفلوآنزا نمی‌کند و فقط طول درمان بیماری را تشدید می‌کند، لذا توصیه می‌شود شهروندان از مصرف مداوم آنتی‌بیوتیک‌ها و تزریق غیرضرروی سرم پرهیز کنند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه کمبودی در خصوص واکسن در استان نداریم، افزود: توصیه می‌شود گروه‌های سنی آسیب‌پذیر حتما تزریق واکسن را جدی بگیرند.