مجمع نمایندگان لرستان و آزمون توسعه
حسام شفیعی، نویسنده و خبرنگار طی یادداشتی که برای روشنا نیوز ارسال کرده است، نوشت: استان لرستان علیرغم داشتن ظرفیت ها و منابع بسیار خوب از جمله منابع آب فراوان، اراضی کشاورزی مستعد، دشت های حاصلخیز، شرایط اقلیمی مناسب، وفور معادن، منابع نفت و گاز، آثار تاریخی و باستانی، میراث فرهنگی و منابع انسانی از قدیم الایام تاکنون نتوانسته توسعه پیدا کند و در حوزههای مختلف اقتصادی به حق و حقوق واقعی خود برسد.
سهم لرستان در داشتن مدیران کارآمد و دلسوز در سطوح بالا یا حداقل در سطوح میانی کشوری در دولت های ادوار گذشته تاکنون انگشتشمار و یا تقریباً نزدیک به صفر بوده است، این در حالی ست که ساز و کار مدیریتی و عملکردها در کشور ما به گونه ای است که به مقوله توسعه در کشور، به صورت ملی و متناسب با ظرفیت ها برنامه ریزی نمی شود، بلکه به صورت قبیله ای و جانبدارانه عمل میشود به طوری که بخش عمده اعتبارات و طرحها و پروژهها به جهت داشتن مدیران در سطوح بالای کشوری به استانهای خاصی داده میشود و استانهایی مثل لرستان به علت نداشتن مدیران در ردههای بالای کشوری به قول معروف صدایش آنقدر به جایی نرسیده و همیشه به محرومیت محکومند.
اگر توجه کنیم استانهایی مثل اصفهان، یزد و…. که از لحاظ منابع و پتانسیل در حد و اندازه استان لرستان نیستند ولی توسعه یافته و بسیار جلوتر از سایر استانهای کشورند، زیرا مجمع نمایندگان این استان ها همیشه در تشکیل کابینه دولت های مختلف سهم خواهی کرده و وزارتخانههای اقتصادی مثل نیرو، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و…. سهم آنها بوده و بسیاری از معاونین وزرا و مدیران ارشد کشوری سهم این استان ها بودند.
حال و اکنون اگر در کابینه دولت سیزدهم، استان لرستان و اکثر استانهای لرنشین طبق معمول دولتهای قبلی باز سهمی ندارند، دولت جدید عدالت را رعایت و جبران مافات نموده و حداقل در مدیریتهای میانی وزارت خانه هایی چون نیرو، جهاد کشاورزی و اقتصاد و راه و شهرسازی از مدیران توانمند لرستانی استفاده نمایند و این کار، وظیفه مجمع نمایندگان استان لرستان است که با حمایت از مدیران باسابقه لرستانی در این زمینه تلاش کنند قطعاً در صورت تحقق این مهم، لرستان میتواند از این بن بست و پیچ تاریخی بسلامتی عبور کند…
ارسال دیدگاه