طرز تهیه زیره پلو با مرغ

این غذا یکی از محبوب‌ترین غذاهای کرمانی است که به دلیل وجود زیره، بسیار خوش عطر و خوش طعم است و شما می توانید با آماده کردن آن علاوه بر طعم و مزه خوشایند این غذا از خواص بی‌شمار زیره نیز بهره‌مند شوید.

این غذا یکی از محبوب‌ترین غذاهای کرمانی است که به دلیل وجود زیره، بسیار خوش عطر و خوش طعم است و شما می توانید با آماده کردن آن علاوه بر طعم و مزه خوشایند این غذا از خواص بی‌شمار زیره نیز بهره‌مند شوید.

مواد لازم برای تهیه زیره پلو:
برنج:  ۲ پیمانه
مرغ:  ۲ تکه
زیره سیاه:  ۱ و ۱/۲ قاشق غذا خوری
پیاز:  ۱ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد
زردچوبه:  ۲/۱ قاشق چای خوری
روغن جامد: ۲ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل:  به مقدار لازم
کره آب شده:  به مقدار لازم

طرز تهیه زیره پلو
برای اماده کردن این غذا ابتدا برنج را خیس می کنیم به این صورت که ابتدا آن را شسته و با نمک و آب می‌گذارید چند ساعتی بماند. پیازها را درون ظرف ریخته و تفت می‌دهیم و سپس مرغ‌ها را به آن اضافه می کنیم. بعد از تغییر رنگ پیاز و مرغ نوبت به اضافه کردن نمک، فلفل، زردچوبه، کمی زعفران و در نهایت نصف پیمانه آب می رسد. بگذارید مرغ ها با همان آب کاملا پخته شود.
در ظرف دیگری آب ریخته و اجازه دهید جوش بیاید. آب برنج را خالی کرده و سپس آنها را به درون ظرف آب در حال جوش بریزید. آن را به آرامی هم بزنید و بعد از جوش آمدن کف آن را بگیرید. برنج را آبکش کرده و برای دم کردن آنها را با زیره مخلوط کنید و اجازه دهید به مدت ۴۰ دقیقه بر روی حرارت کم دم بکشد. بعد از آماده شدن آن را با برنج زعفرانی تزئین کنید و با خوراک مرغی که از قبل آماده کردید نوش جان کنید.