شریکِ سرمایهگذاران و پیمانکاران نیستم/ هر مدیری که به سمت مردم لرستان غش نکند، به درد استان نمیخورد/ هوشنگ بازوند
استاندار لرستان با انتقاد از شایعاتی که درباره شراکتش با برخی پیمانکاران فعال در استان بر سر زبانها جاریشده است گفت: من با هیچ سرمایهگذار و پیمانکاری شریک نیستم اما به وجود آمدن این شایعات از هزینههایی است که باید برای پیشرفت استان پرداخت شود. به گزارش گفتار ما، هوشنگ بازوند در جلسه شورای گفتگوی […]
استاندار لرستان با انتقاد از شایعاتی که درباره شراکتش با برخی پیمانکاران فعال در استان بر سر زبانها جاریشده است گفت: من با هیچ سرمایهگذار و پیمانکاری شریک نیستم اما به وجود آمدن این شایعات از هزینههایی است که باید برای پیشرفت استان پرداخت شود.
به گزارش گفتار ما، هوشنگ بازوند در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در سالن جلسات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمآباد برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و سال نو به مردم شریف لرستان گفت: امیدواریم سال جدید سالی پر از نشاط، موفقیت و پیشرفت برای مردم لرستان باشد.
وی درباره مطالبه شهرداری خرمآباد در خصوص عوارض پسماند از اصناف استان اظهار داشت: فرماندار خرمآباد موظف است که موضوع این عوارض را در کمیته تطبیق مطرح و از انطباق کامل این مطالبات با قانون اطمینان حاصل کند.
استاندار لرستان با تأکید بر اینکه درباره مصوبات مربوط به بخش خصوصی نباید بدون شنیدن نقطه نظرات فعالان این بخش انجام شود بیان کرد: برای حل بحران بیکاری استان لازم است سالانه بیش از پنج هزار میلیارد تومان اعتبار در استان هزینه شود و ازآنجاکه دولت توان پرداخت این میزان اعتبار را ندارد، بنابراین به کمک بخش خصوصی نیاز است که اگر قرار باشد با فعالان این بخش نیز برخورد درستی نداشته باشیم و برای آنها مشکل تراشی کنیم با مشکل مواجه میشویم.
وی در ادامه در خصوص بسته شدن حسابهای پیمانکاران استان نیز عنوان کرد: در این جلسه مصوب شد که ازاینپس دلایل بسته شدن حسابهای پیمانکاران در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و با حضور نمایندگان شرکتهای بدهکار بررسی و در صورت عدم حصول نتیجه نسبت به انسداد حسابهای این شرکتها اقدام شود.
بازوند همچنین با انتقاد از مدیران دستگاههای اجرایی عضو شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در جلسات این شورا غیبتهای مکرر دارند تصریح کرد: با دستگاههایی که عضو مستقیم این شورا هستند و در جلسات آن حضور ندارند برخورد میکنیم چراکه جلسه این شورا و همچنین شورای فرهنگ عمومی مهمترین و حساسترین جلسات استان بوده و مدیران عضو آن باید حتماً در این جلسات بهصورت منظم شرکت کرده و پاسخگو باشند.
وی افزود: متأسفانه در برخی از دستگاهها یا حمایتی از بخش خصوصی صورت نمیگیرد و یا اگر حمایتی میشود صوری است و آنچنانکه بایدوشاید با فعالان بخش خصوصی همکاری نمیکنند.
استاندار لرستان با تأکید بر حمایت دستگاههای اجرایی استان از بخش خصوصی گفت: رمز موفقیت بسیاری از کشورهای توسعهیافته و پیشرفته توجه ویژه به بخش خصوصی است بنابراین ما نیز اگر به دنبال رشد و پیشرفت هستیم باید از بخش خصوصی حمایت کنیم.
وی در ادامه با انتقاد از شایعاتی که درباره شراکتش با برخی سرمایهگذاران و پیمانکاران فعال در استان بر سر زبانها جاریشده است اذعان کرد: من با هیچ پیمانکاری شریک نیستم اما به وجود آمدن این شایعات از هزینههایی است که باید برای پیشرفت استان پرداخت شود.
بازوند توجه به نیازها و خواستهای مردم را بهترین ویژگی یک مدیر خوب دانست و اظهار داشت: هر مدیری که به سمت مردم و استان غش نکند به درد این استان نمیخورد.
وی در ادامه ضمن تشکر از تلاشها و اقدامات بخش خصوصی در سال ۹۵ بیان کرد: علیرغم همه محدودیتها و کاستیهایی که در استان وجود داشت، بخش خصوصی در سال ۹۵ اقدامات خوبی در استان انجام داد و کسب رتبه سوم در حوزه رونق تولید برای استان ماحصل تلاشهای این بیش و همکاری سازنده بانکهای استانی است.
نماینده دولت در لرستان در ادامه با اشاره با بیان اینکه متأسفانه در استان ما به فرهنگ کار آنچنان اهمیت داده نمیشود عنوان کرد: نمیتوان به فکر پیشرفت و رشد استان باشیم اما به فکر افزایش فرهنگ کار نباشیم چراکه فرهنگ کار پارامتری مؤثر برای رشد و توسعه در جوامع جهانی است.
وی تقویت حوزه خدمات را از دیگر الزامات مهم برای افزایش سرعت رشد استان دانست و تصریح کرد: ناپایدارترین حوزه شغلی در استان ما حوزه خدمات است که ضعف بزرگی بهحساب میآید درحالیکه نقش خدمات در توسعه کشورهای پیشرفته مثل آمریکا ۷۸ درصد است.
بازوند همچنین گفت: نقش خدمات در توسعه استان چیزی حدود ۲۲ درصد که رشد و پیشرفت در این حوزه نیز به فعالیت بخش خصوصی بستگی دارد و لازم است که فعالان اقتصادی به این حوزه نیز ورود کنند تا شاهد اثربخشی این بخش در سطح استان باشیم. منبع خبر: یافته به نقل از فارس
ارسال دیدگاه