پژوهشگر لرستانی عنوان کرد:

سهم صفر درصدی معمولان از سفر رئیس مجلس به لرستان

آقای قالیباف ریاست مجلس شورای اسلامی به لرستان سفر کردند، اما متاسفانه سهم مردم بخش و شهر معمولان از این سفر، صفر بود.

Screenshot ۲۰۲۲۰۸۲۶ ۱۳۳۴۱۵ Galleryبصیر کوشکی، نویسنده و پژوهشگر حوزه اجتماعی لرستان طی یادداشتی که در اختیار گفتار ما ۲۴ قرار داده است، گفت: آقای قالیباف ریاست مجلس شورای اسلامی برای شنیدن مطالبات و دیدن مشکلات مردم به لرستان آمدند، استانی که در این سال ها از بی آبی و بیکاری رنج می برد و سیلی که از آسمان بر این رنج ها اضافه شد، سیل ۱۳۹۸ یک روز بود اما رنج ها و دردهایش هنوز درمان نشده است، وعده های داده شده و سخنانی که در آن ایام به زیبایی بیان می شد فقط و فقط در همان حد باقی ماندند نه خسارتی به صاحبان خودروهای در گل مانده پرداخت شد، نه اصناف و مغاره داران از تسهیلات کم بهره بهره مند شدند و نه وام های سیل استمهال گردید و در این میان با سفر ریاست مجلس به لرستان، دردها و رنج های مردم معمولان تازه تر شد، چرا که در این سفر از معمولان و مطالبات مردم این دیار سخنی به میان نیامد.
سهم مردم بخش و شهر معمولان از این سفر فقط صدای هلکوپترهایی بود که به گوش می رسید، هنوز بیش از چهل خانوار که خانه های شان در حریم رودخانه هستند و در سیل متحمل خسارات فراوانی شده اند در شهر معمولان بلاتکلیف بافی مانده اند.
هنوز صاحبان خودروهای نابود شده در سیل ۱۳۹۸ هیچگونه خسارتی دریافت نکرده اند، مردم بخش و شهر معمولان برای بازپرداخت وام های زمان سیل مذکور در رنج و مشکل می باشند وام هایی که فقط در گفتار مسئولین برای سه سال متوالی استمهال شدند، اما روسای بانک ها با گرفتن پرینت مشتریانی که می خواهند از تسهیلات دیگری استفاده کنند، دادن هر گونه تسهیلات را منوط به تسویه اقساط وام های زمان سیل می کنند و در جواب مشتریان سیل زده ای که از استمهال وام ها سخن می گویند با نیشخندی می گویند؛چیزی در این مورد به ما ابلاغ نشده است.
آقای قالیباف به لرستان آمدند، اما از دایک حفاظتی شهر معمولان سخنی به میان نیامد و بودجه ای برای این پروژه اضافه نشد، البته هنوز هم برای مردم شهر معمولان این سوال وجود دارد که چرا برای شهر معمولان دیواری مانند دیوار شهر پلدختر در نظر گرفته نشد و توجیه مسئولین در مورد این تبعیض چه می باشد؟‌
کشاورزان شهر و بخش معمولان از بی آبی مزمن سال های اخیر در رنج و عذاب هستند و مداوم و مکرر از وعده و وعیدهایی می شوند که شاید فقط برای تبلیغات ایام انتخابات های آینده باشند، پروژه هایی مانند پمپاژ آمیران کوشکی که دیگر آن را باید در فهرست آثار باستانی به ثبت رساند عملا توسط مسئولین به فراموشی سپرده شده است!
سدهای بن لار و سد چولهول هم که فقط بر روی کاغذ ایجاد شده اند! راه های روستایی مانند راه چولهول لنگانی ها هم فقط در ایام تبلیغات انتخابات روبراه می شود!
و اما رنج مزمن بیکاری جوانان را هم باید به مثنوی رنج های مردم بخش و شهر معمولان اضافه نمود، جوانان تحصیلکرده ای که برای تامین معیشت خانواده راهی کارگری به شهرها و استان های دیگر می شوند، نمی دانیم این چه پالایشگاهی است که همواره مورد بازدید مسئولین کشوری قرار می گیرد، اما دریغ از اشتغال یک جوان معمولانی در آن، همه می دانند که حتی یک نفر از شهر معمولان بعنوان نگهبان در این پالایشگاه مشغول بکار گرفته نشده است! اشتغال در مینی پالایشگاه پلدختر، چگونه و با چه معیارهایی انجام گرفته است؟ و آگهی استخدام آن کجا منتشر شده است؟
و اما بخش و شهر معمولان که سرشار از استعدادهای ورزشی است، چرا از بودجه ده میلیاردی (مربوط به زمان سفر اخیر ریاست جمهوری به لرستان) که به شهرستان پلدختر اختصاص یافت حتی یک ریال دریافت نکرده است؟
آقای قالیباف ریاست مجلس شورای اسلامی به لرستان سفر کردند، اما متاسفانه سهم مردم بخش و شهر معمولان از این سفر، صفر بود.