فعال رسانه ای لرستان عنوان کرد:

ریشه‌ ای که خشکانده نشد!

ن‌ها هنوز خاطره تلخ انتقال پتروشیمی لرستان به استان مرکزی را فراموش نکرده‌اند، مردم الیگودرز زخم‌خورده انتقال آب به شهر‌های مرکزی می‌باشند و با گذشت سال‌ها هنوز این زخم التیام نیافته است.

irann 3عباس شاه‌ علی، فعال رسانه ای لرستان طی یادداشتی که برای گفتار ما ۲۴ ارسال کرده اند، گفت: متأسفانه سال هاست نقشه جعلی مرز‌های سه استان لرستان، خوزستان و چهارمحال بختیاری در برخی تارنما‌های رسمی کشور منتشر و حذف مرز چهارمحال بختیاری با لرستان و ایجاد مرز مشترک جعلی اصفهان با خوزستان به خوبی در این نقشه‌ها مشهود است، در حالی که در نقشه اصلی، استان اصفهان هیچ‌گونه مرز مشترکی با استان خوزستان ندارد.
اما همواره با انتشار نقشه‌های جعلی مسوولان ملی و استانی به صراحت هرگونه تغییر جغرافیایی را تکذیب و بعضاً انتشار این نقشه‌ها را شیطنت عنوان نموده‌اند و در آخرین اقدام انتشار نقشه جعلی در در رسانه ملی و استودیوی هواشناسی صورت گرفت.
بی گمان با توجه به تکرار مکررات انتشار نقشه‌های جعلی و دستکاری شده نمی‌تواند سهوی باشد به نظر می‌رسد یک تیم با اهداف خاص این موضوع را پی می‌گیرند و سؤال بی‌پاسخی که سالهاست در اذهان جا می‌گیرد چرایی نامشخص بودن پشت پرده انتشار نقشه‌های جعلی می‌باشد.
اما آنچه مسلم است به نظر می‌رسد عده‌ای با این اقدام گویی در صدد سنجش میزان واکنش‌ها می‌باشند!
اگر چه در پی هر بار انتشار اینگونه نقشه‌های جعلی مسوولان و نمایندگان لرستان واکنش نشان داده‌اند و وزارت کشور نیز با صدور بیانیه‌ای هر گونه تغییر مرز را کذب عنوان نموده است، اما هنگامیکه اینگونه اقدامات به قول مسوولان شیطنت‌آمیز تداوم داشته باشد بیانیه و تکذیب و…. ارزشی ندارد و قطعاً زمانی واکنش‌های مسوولان رنگ واقعیت به خود می‌گیرد که مردم دیگر شاهد انتشار دوباره نقشه‌های جعلی نبوده و منتشرکنندگان نیز مجازات شوند.
هنگامی‌که واکنش‌های منطقی مردم، رسانه‌ها و فعالان سیاسی به انتشار نقشه‌های جعلی و تجربیات تلخ گذشته در استان را واکاوی می‌کنیم، حکایت ترس مارگزیده از ریسمان سیاه و سفید است.
آن‌ها هنوز خاطره تلخ انتقال پتروشیمی لرستان به استان مرکزی را فراموش نکرده‌اند، مردم الیگودرز زخم‌خورده انتقال آب به شهر‌های مرکزی می‌باشند و با گذشت سال‌ها هنوز این زخم التیام نیافته است.
و اینک با توجه به اینکه بر روی نقشه‌های جعلی محدوده ملحق شده به استانی دیگر ازجمله پرآب‌ترین مناطق کشور می‌باشد، شبهات شکل‌گیری قمرودی دیگر در اذهان تداعی می‌شود که لازم است دستگاه‌های نظارتی با مجازات جاعلان و منتشرکنندگان این شائبه را رد کنند.
کلام آخر؛ همانگونه که بار‌ها عنوان شده است مسوولان استان و به ویژه نمایندگان باید با جدیت پیگیر این موضوع باشند و صرفاً به تکذیبیه‌های مسوولان وزارت کشور راضی نباشند و چنانچه شیطنتی در پشت پرده انتشار این‌گونه نقشه‌های جعلی وجود دارد از طریق کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی پیگیری نموده تا یک بار برای همیشه ریشه انتشار نقشه‌های جعلی خشکانده شود.