روش تشخیص ماهی سالمون و قزل آلا
روش تشخیص ماهی سالمون و قزل آلا براساس شکل
از جمله تفاوت ماهی سالمون و قزل آلا، در ظاهر آنها نهفته است. ماهی سالمون سری باریک و نوکی تیزی دارد و در مقابل، ماهی قزلآلا دارای سری گرد و بدنی ضخیم است. ماهی قزلآلا میتواند به ۵۰ تا ۱۵۰ سانتیمتر طول و وزن ۶ تا ۴۶ کیلوگرم برسد؛ اما قزلآلا میتواند به طول ۴۰ تا ۱۴۰ سانتیمتر و وزن ۱ تا ۲۷ کیلوگرم برسد. در رابطه با فرق ماهی سالمون با قزل آلا از لحاظ ظاهری، باید به این نکته توجه کنید که گوشت ماهی سالمون صورتی-نارنجیرنگ است.
روش تشخیص ماهی سالمون و قزلآلا براساس دهان و دم
بهترین روش تشخیص ماهی سالمون و قزلآلا، توجه به دهان ماهی در زمان خرید است. متوجه میشوید که قزلآلا دارای دهان بسیار بزرگیست که از چشمها فراتر میرود. اما برخلاف قزلآلا، سالمون دارای دهان بسیار کوچکتریست و مانند دهان قزلآلا کشیده نیست.
دیگر روش تشخیص ماهی سالمون و قزلآلا، دم آن است؛ ماهی سالمون دمی باریک و چنگالمانندی دارد، درحالیکه دم ماهی قزلآلا پهن و به شکل مربع یا محدبمانند است. همچنین حالت دو شاخهمانند دم ماهی سالمون در مقایسه با دم ماهی قزلآلا بیشتر است.
روش تشخیص ماهی سالمون و قزلآلا براساس لکهها
روش تشخیص ماهی سالمون و قزلآلا، بسیار ساده است؛ چراکه قزلآلا لکههای سیاه متعددی دارد که هم در بالا و هم در زیر خط جانبی ماهی واقع شدهاند. در مقابل ماهی سالمون لکههای سیاه کمتری دارد که معمولا در بالای خط جانبی قرار گرفتهاند. این تفاوت ماهی سالمون و قزل آلا در کنار سایر خصوصیات ظاهری این دو ماهی، بههنگام خرید ماهی سالمون و خرید ماهی قزل آلا، میتواند به شما کمک کند.
روش تشخیص ماهی سالمون و قزلآلا براساس طعم
درحالیکه ماهی قزل آلا و ماهی سالمون دستورالعمل پخت نسبتا مشابهی دارند، اما مهمترین روش تشخیص ماهی سالمون و قزلآلا، طعم آنهاست. در مقایسه با طعم ملایم ماهی قزلآلا، ماهی سالمون طعم قویتر و شیرینتری دارد. بافت ماهی سالمون طرفدار بیشتری برای پختوپز دارد، بهطوری که بسیاری از آشپزهای ژاپنی برای تهیه برخی از غذاها از انواع خاصی از ماهی سالمون مانند سالمون سوکی یا سالمون کینگ استفاده میکنند. بنابراین بارزترین تفاوت ماهی سالمون و قزل آلا در طعم هر دو ماهی نهفته است.
ارسال دیدگاه