حواشی پر رنگتر از متن در جلسه شورای فرهنگی عمومی پلدختر
به گزارش خبرنگار گفتار ما، جلسه شورای فرهنگ عمومی در سالن کنفرانس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پلدختر درحالی با موضوع آسیبشناسی فضای مجازی و تجلیل از خبرنگاران برگزار شد که مطرح شدن مسائل حزبی و جناحی این جلسه را از متن به حاشیه برد. این جلسه که با حضور فرماندار، امام جمعه، رئیس اداره […]
به گزارش خبرنگار گفتار ما، جلسه شورای فرهنگ عمومی در سالن کنفرانس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پلدختر درحالی با موضوع آسیبشناسی فضای مجازی و تجلیل از خبرنگاران برگزار شد که مطرح شدن مسائل حزبی و جناحی این جلسه را از متن به حاشیه برد.
این جلسه که با حضور فرماندار، امام جمعه، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون آموزش و پرورش و برخی دیگر از مسؤولان این شهرستان برگزار شد، به خاطر دعوت از برخی خبرنگاران روزنامههای زنجیرهای و عدم دعوت و جلوگیری از ورود خبرنگاران اصولگرا مسئلهساز شد و قبل از شروع جلسه اعتراضهایی را به همراه داشت.
در این زمینه رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با تایید بر جلوگیری از ورود برخی خبرنگاران گفت: این تصمیم از طرف فرمانداری پلدختر صورت گرفته و ارشاد اسلامی فقط اجراکننده دستورات است.
فرماندار پلدختر نیز در خصوص چگونگی دعوت از خبرنگاران و جلوگیری از ورود برخی خبرنگاران گفت: فرمانداری هیچ دخالتی در این زمینه ندارد و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی متولی این کار است.
نورالدین درمنان با بیان اینکه هیچ منع و محدودیتی از طرف ما برای شرکت خبرنگاران وجود ندارد، خواستار پیگیری این ماجرا از طرف اداره فرهنگ و ارشاد پلدختر شد.
حسام شفیعی سردبیر نشریه گفتار ما و از نویسندگان و خبرنگاران فعال پلدختر در این باره با انتقاد از چگونگی برگزاری این جلسه می گوید: حواشی و برخی رفتارها این مراسم بیشتر به میدان تسویه حسابهای حزبی و جناحی شباهت داشت تا جلسه شورای فرهنگ عمومی!
وی دعوت مطرح نمودن مساِئل حاشیهای و سخیف، شیطنت برخی از حاضرین و نسبت دادن برخی اتهامات به نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی و اختلافافکنی در جامعه را از جمله اشکالات این جلسه برشمرد.
این فعال رسانهای با اشاره به جلسه اخیر آقای کاظمی، نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، اظهار داشت: محور اصلی صحبتهای نماینده پلدختر با خبرنگاران در نشست خبری، برادری، وحدت و ایجاد آرامش در جامعه بوده است و در این راستا از همه خبرنگاران با گرایشهای مختلف سیاسی دعوت به عمل آمده بود.
شفیعی ادامه داد: متاسفانه برخی رسانهها با برداشتهای شخصی و استفاده از واژههای جنجالی و تفرقهافکانه سعی در ایجاد فضایی ملتهب در جامعه را داشته و دارند.
علی صفر مرادی مدیر مسوؤل پایگاه اطلاعرسانی بیان روز شهرستان پلدختر هم در پایان این جلسه گفت: این جلسه قرار بود با موضوع آسیبشناسی فضای مجازی و تجلیل از خبرنگاران باشد، ولی هیچ صحبتی در این خصوص مطرح نشد.
وی با اشاره به اینکه وقتی به موضوع آسیبهای شبکههای اجتماعی و اینکه برخی از این شبکه ها توسط صهیونیستها اداره میشود را مورد اشاره قرار داده یکی از حاضرین در جلسه صحبتهای او را قطع کرده و مسائل غیر مرتبط را مطرح نموده که هیچ ارتباطی با موضوع نداشته است.
این فعال خبری برگزاری چنین جلساتی که حاشیه آن از متن پررنگتر باشد را حاصل برنامهریزی غلط و ناتوانی برگزارکنندگان این مراسم دانست.
وی با انتقاد از عدم دعوت خبرنگاران اصولگرا آن هم به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار اظهار داشت: یکی از شعارهای دولت دهم اعتدال بود اما گویا این واژه با رفتار برخی از متولیان امور بیگانه است و حتی آنها تحمل حضور رقیبان خود را در جلسات اداری ندارند.
این فعال خبری با بیان اینکه اینگونه رفتارها بارها و بارها توسط مسؤولان پلدختر تکرار میشود و آنها هرکه را که دوست دارند را به جلسات راه میدهند.
مرادی با بیان اینکه فتنه سال ۸۸ هم از طریق برخی رسانهها وابسته به بیگانه شروع شد گفت: گویا تخم نفاق و فتنهانگیزی این رسانهها امروز با کمک برخی از متولیان امر در این جلسه کاشته شد.
بر اساس همین گزارش خبرنگاران نور چشمی وابسته به روزنامههای رنجیرهای که در ابتدا جلسه مورد استقبال رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پلدختر قرار گرفتند با انتقاد از عملکرد خبرنگاران اصولگرا راه نیافتن نامزد خود به مجلس در انتخابات سال گذشته را به آنها نسبت داده و نیز بخاطر ارتباط آنها با نماینده اصولگرای پلدختر خواستار عدم دعوت خبرنگاران اصولگرا به جلسات دولتی شدهاند.
با این وجود متولیان برگزار کننده این مراسم میتوانستند به جای سکوت با تذکر به موقع ضمن جلوگیری از به حاشیه رفتن این جلسه اجازه جولان دادن برخی افراد که هدفی بجز اختلافافکنی در میان مردم و مسئولان را ندارند را ندهند.
گزارش خبرنگار گفتار ما: عباس جودکی
ارسال دیدگاه