حجت الاسلام شیخ علی بابایی روحانی انقلابی پلدختر دعوت حق را لبیک گفت

این روحانی مبارز ضد ستمشاهی مجاهدی نستوه بود که در سال ۱۳۱۴ در پلدختر لرستان متولد شد، حجت الاسلام و المسلمین بابایی تحصیلات ابتدایی خود را در پلدختر گذراند؛ در سال ۱۳۳۳ وارد حوزه علمیه خرم آباد شد و از سال ۱۳۳۳ تا ۱۳۴۲ در آنجا ماند و چندین سال از محضر آیت الله کمالوند […]

شیخ بابایی

این روحانی مبارز ضد ستمشاهی مجاهدی نستوه بود که در سال ۱۳۱۴ در پلدختر لرستان متولد شد، حجت الاسلام و المسلمین بابایی تحصیلات ابتدایی خود را در پلدختر گذراند؛ در سال ۱۳۳۳ وارد حوزه علمیه خرم آباد شد و از سال ۱۳۳۳ تا ۱۳۴۲ در آنجا ماند و چندین سال از محضر آیت الله کمالوند بهره برد.

وی از سال ۱۳۴۲ به قم مهاجرت و در محضر اساتید آنجا به کسب علوم دینی پرداخت و ضمن تحصیل در کلاس های مقطع خارج حضرت امام نیز شرکت کرد.

او در این سال ها همراه با علمای قم مبارزه علیه رژیم پهلوی را آغاز کرد و ۱۶ سال این مبارزه ادامه داد.

در جریان حمله ماموران ستمشاهی به مدرسه فیضیه به شدت مصدوم و ضرباتی به فک و کتف ایشان وارد شد که درمان وی سه سال به طول انجامید و آثار آن تا پایان عمر با او بود.

این روحانی بعد از انقلاب، مسئولیت هایی از جمله مسئول امور مهاجرین، ریاست عقیدتی سیاسی ‎لشکر خرم آباد و پادگان مهندسی بروجرد را پذیرفت و همچنین سال ها مدیریت حوزه علمیه امام صادق(ع) پلدختر را بر عهده داشت.

وی بیش از ۱۵ مسجد را در شهرستان پلدختر بنیانگذاری کرد و از کتاب های نوشته شده توسط ایشان می توان به بهداشت صورت، در مرگ ‎عزیزان چه باید کرد، زندگینامه محدث جزایری، زندگینامه و مقالاتی چون وجدان کاری در اسلام اشاره کرد. امام خمینی(ره)، آیت الله مشکینی، فاضل لنکرانی، نوری همدانی، مجلسی و غیره از اساتید این عالم بزرگوار بودند.

خبرنگار: زهرا شفیعی