بازی با جان یک مادر در بیمارستان پلدختر یا قصور پزشکی و تشخیص اشتباه

بر اثر قصور پزشکی و تشخیص اشتباه در بیمارستان شهرستان پلدختر جان یک مادر همشهری در خطر می باشد، می طلبد مسئولین رسیدگی کنند.

به گزارش روشنا نیوز، در عصر روز چهارشنبه مقارن ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ مادری سالمند از شهر پلدختر به نام خانم تقی پوریان با اطلاع به اورژانس ۱۱۵ مبنی بر حادثه ناشی از سُر خوردن در حمام و احتمال شکستگی به اورژانس بیمارستان پلدختر مراجعه و برایش پرونده تشکیل می شود. که به دستور پزشک اورژانس از بیمار رادیولوژی صورت می گیرد که دکتر با اعلام این که مریض بر مبنای تصاویر دریافتی رادیولوژی بیمارستان هیچگونه آثار شکستگی و یا حتی ترک خوردگی در ناحیه مورد حادثه ندارد با تجویز یک آمپول مسکن و سرم تقویتی مریض را با اعلام قطعیت مبنی بر سالم بودن از بیمارستان مرخص می کنند و حتی اصرار فرزند و همراه بیمار که خود از خبرنگاران و اصحاب رسانه شناخته شده کشور می باشد مبنی بر ارجاع پرونده و تصاویر به پزشک متخصص ارتوپد بیمارستان نیز نتوانست پزشک و کارکنان بخش اورژانس را راضی کند بیمار را برای ویزیت متخصص ارجاع دهند و بیمار با دردسر زیاد و درد فراوان با یک وسیله شخصی (پراید) به منزل می برند، تا اینکه خانواده و فرزند وی با علم به اطمینان بیمارستان مبنی بر سالم بودن یک روز بعد با مشاهده وجود درد فراوان و کبودی لگن مریض با رییس بیمارستان پلدختر دکتر فرمانی تماس و موضوع را مطرح می کند که رییس بیمارستان با دریافت و مشاهده تصاویر رادیولوژی و مشورت با پزشک ارتوپد بیمار ستان پلدختر، متوجه می شوند که بله بیمار دچار شکستگی لگن شده و بعلت قصور و تشخیص اشتباه دکتر بخش اورژانس بیمارستان به جای درمان تخصصی و یا نهایت اعزام به مرکز درمانی خرم آباد متاسفانه به منزل اعزام شده است.
بالاخره بعد از یک روز از این ماجرا و پیگیری خبرنگار ما که فرزند وی هست و مساعدت های رییس بیمارستان بیمار مجدد از منزل با عوامل اورژانس به بیمارستان پلدختر برده شده و پذیرش و در ساعت ۱۲ شب نوبت بیمارستان شفا خرم آباد را جهت مداوای با تاخیر نزد دکتر یداللهی جراح و متخصص ارتوپدی می گیرد.
پیگیری های خبرنگار ما حاکی از این است که وضعیت نامبرده در حال انجام عمل جراحی لگن می باشد.

سوال اینجاست عواقب و زیان های مادی و جسمی ناشی از این قصور و اشتباه پزشکی این مادر سالمند و اطرافیان وی بر عهده کیست….؟ چه کسی یا کسانی پاسخگوی افکار عمومی و خانواده بیمار هستند؟ آیا احتمال تکرار این گونه مواردی بوده و هست؟ آیا نبود پزشک خوب و متخصص در بیمارستانی که معبر چند شهر و استان هست احساس نمی شود…..

این خبر تا حصول نتیجه بروزرسانی می شود….