حسام شفیعی، پژوهشگر لرستانی عنوان کرد:

استمهال وام های سیل زدگان لرستان، شاید وقتی دیگر…

بر حسب وظیفه رسانه ای خود بعنوان مطالبه به حق مردم، لازم دانستم به جای برخی مسئولین شخصا پیگیر آخرین وضعیت این موضوع که یقینا به یک بحران اجتماعی در بین سیل زدگان سال ۹۸ لرستان تبدیل شده است، فعلا در سطح استان باشم.
سیل258حسام شفیعی، سردبیر ماهنامه گفتار ما طی یادداشتی که برای گفتار ما ۲۴ ارسال کرده است، نوشت: سیل ویرانگر فروردین ماه ۱۳۹۸ استان لرستان بی شک یکی از مهم ترین رخدادهای طبیعی قرن استان بود که طی آن بخش اعظمی از مناطق جنوبی لرستان شامل شهرهای پلدختر، معمولان، سراب دوره چگنی و روستاهای تابعه آنها دچار خسارات جبران ناپذیری شدند، بطوریکه با وجود گذشت حدود ۳ سال از این رخداد تلخ، هنوز که هنوز است سایه سنگین آثار آن بر زندگی و معیشت اهالی این مناطق سنگینی می کند.بخش قابل توجهی از التیام زخم های سیل لرستان، توسط مردم و بخش هایی نیز توسط دولت وقت در قالب تسهیلات ساخت و تعمیر مسکن تامین شد.

امروزه با عنایت به سر رسید تسهیلات بانکی پرداخت شده توسط بنیاد مسکن و وضعیت اقتصادی مردم در این مناطق که بر پایه کشاورزی استوار است و خشکسالی و …. مردم را در تنگنا قرار داده است، بانک های عاملِ پرداخت این تسهیلات با اعمال فشار های حداکثری شامل مسدود نمودن حساب وام گیرندگان و ضامنین و تهدید به اعمال برخوردهای حقوقی، نه تنها محرمی بر زخم این مردم نبوده و نیستند، بلکه نمک بر زخم آنان می پاشند.

یکی از مطالبات به حق مردم از دولت سیزدهم بخصوص در سفر هیات دولت به استان لرستان، طرح بخشودگی و استمهال وام های سیل زده لرستان بود که منجر به دستور شخص رئیس جمهور مبنی بر استمهال حداقل ۲ ساله این وام شد، حال و بعد از گذشت زمان طولانی از دستور رییس جمهور، متاسفانه باز درب بر همان پاشنه چرخیده و می چرخد و بانک ها بی تفاوت نسبت به دستور رییس جمهور، مردم را در تنگنا قرار داده اند.

می طلبد مجمع نمایندگان لرستان در مجلس شورای اسلامی، استاندار لرستان و نماینده ولی فقیه در استان، یک بار برای همیشه ضمن پیگیری این موضوع، تکلیف بانک ها را با مردم روشن کرده، چنانچه بخشودگی و یا امهالی در کار هست، موضوع را برای همیشه حل و فصل کنند.